Entrenament TRX T’atreveixes?

Entrenament TRX

Entrenament TRX T’atreveixes?

Coneixes l’entrenament en suspensió? L’entrenament ens permet treballar la força amb el nostre propi pes. Actualment és un entrenament molt demandat, per això, en el següent article us comptarem un entrenament TRX la rutina setmanal per a aquest 2019.

Poder realitzar exercici en diferents llocs, com en el gimnàs o a casa, a més, de poder decidir la intensitat de l’entrenament fa que cada vegada més gent usi el TRX per a posar-se i mantenir-se en forma.  És una eina senzilla que ens permet realitzar entrenaments amb una gran quantitat d’exercicis que permet treballar tot el cos utilitzant el propi pes i la resistència a la gravetat del nostre cos.

Fer un entrenament amb TRX permet treballar tots els músculs del teu cos i regular la intensitat dels exercicis adaptant-los a l’estat físic.

Entrenament TRX

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exercicis TRX

Amb l’entrenament TRX  aconseguiràs potenciar tots els músculs del cos, depenent els exercicis que realitzis. Us proposem realitzar aquests exercicis durant 45-60 segons. El temps és aproximat, cadascun l’ha d’adaptar a les seves possibilitats.
  • Esquats en suspensió: És molt similar als esquats tradicionals. Col·locar-vos d’esquena a el TRX amb els braços flexionats, enganxa un peu a la agarradera  i posar-vos a la gatzoneta fins que les vostres cames formin un angle de 90°.
  • Flexions: Haureu d’utilitzar les mans per a recolzar-vos en el sòl, col·locant els peus sobre els ancoratges del TRX. Una vegada en suspensió haureu de realitzar les flexions.
  • Rem en T/dorsal: Col·locar-vos enfront del TRXamb els braços estirats, agarrar les anelles amb les teves mans i anar inclinats el cos cap endarrere fins a aconseguir estirar els vostres braços el màxim possible. Com més gran sigui la inclinació, més efectiu serà l’exercici.
  • Pectoral: Col·locar-vos d’esquena al TRX i inclineu-vos cap avall fins a aconseguir que els braços facin una T. Igual que abans, com més gran sigui la inclinació major serà la intensitat.
  • Escalador de muntanya: últim exercici, amb els peus subjectes a les agarraderas i en completa suspensió, com si es tractés d’una flexió, haureu de portar els vostres genolls al pit, alternant els genolls.

 

Encara que al principi sembla complicat, notareu ràpidament els beneficis d’aquest entrenament que cada vegada realitzen més persones. A poc a poc podeu anar incloent en cada sessió les rutines més adequades per al grup de músculs que desitges treballar.  Això sí, l’esport sempre cal combinar-lo amb una bona alimentació per a aconseguir l’efecte desitjat. Us apuntes a l’entrenament en TRX?

Etiquetas:
No hi ha comentaris

Publica un comentari

Quan publiquis un comentari al blog, entenem que acceptes les condicions de moderació del blog. les condicions de moderació del blog.