Avantatges de fer esport amb un entrenador personal

Avantatges de fer esport amb un entrenador personal

La funció dels entrenadors personals consisteix a oferir un servei professional esportiu, individualitzat i dirigit. La consecució de les metes resulta més satisfactòria amb l’ajuda d’aquests entrenadors físics. Aquesta opció és cada vegada més estesa per aquells que busquen un entrenament personalitzat o per falta de constància per a fer esport. Existeixen múltiples motius pel que triar un entrenador personal com a alternativa per a posar-nos en forma. En aquest article et comptem els avantatges de triar aquesta opció i què tenir en compte.

Quins són els avantatges de tenir un entrenador personal?

-Motivació. Per a algunes persones el començar a fer esport no resulta fàcil, tampoc la perseverança en això. Moltes vegades ens podem trobar desanimats quant als resultats obtinguts o sentim que no podem donar més de nosaltres en l’entrenament. El paper de l’entrenador personal aporta aquesta motivació que fa falta davant tals situacions, una persona que està amb tu i t’acompanya en el procés, ens fa més fàcil el recorregut i l’entrenament.

-Instruccions sobre els exercicis. Aquests preparadors són professionals i coneixen l’execució perfecta dels exercicis. Això aporta un rendiment màxim, uns resultats òptims i evita lesions. Els entrenaments dirigits milloren la nostra dedicació i ànim enfront dels exercicis.
-Personalització. Cada persona té les seves característiques, necessitats i objectius. Els entrenadors personals estudien i aporten solucions a les condicions de cadascun, especialitzant els entrenaments per a aconseguir la consecució dels objectius marcats.
-Suport. Com hem comentat hi ha moments en què els ànims flaquegen i perdem la motivació o ens sentim frustrats. Tenir el suport d’un entrenador personal, el qual està amb tu en el desenvolupament i persegueix els teus mateixos objectius i et comprèn resulta molt beneficiós per a no perdre l’energia i l’esforç.

-Assoliment d’objectius. La personalització dels entrenaments, la motivació i el suport fan que l’assoliment dels nostres objectius i metes sigui més fàcil. Saber executar de forma correcta els exercicis amb el suport i motivació d’una persona professional que està amb tu ajuda a aconseguir tot el que et proposis.

-Fàcil accés. Finalment, el fàcil accés. Tenir disponibilitat d’horària o poder anar al teu domicili són unes altres dels avantatges que ofereix tenir un entrenador personal.

entrenador personal

Què tenir en compte per a triar a un bon entrenador personal?

Abans de triar al nostre entrenador personal hem de tenir en compte diversos aspectes per a l’elecció d’un bon professional concorde a les nostres preferències.

El primer que hem de conèixer és la seva formació. Hem de confirmar la seva qualificació i estudis. I si compta amb la preparació necessària per a les nostres característiques i metes.

D’altra banda, la seva experiència. Quina és la seva trajectòria, quin tipus de persones treballa, quins objectius han aconseguit… etc.

Un altre aspecte serà la personalització i lliurament. Fins a quin punt personalitzarà els entrenaments i es dedicarà a motivar-nos i acompanyar-nos en el procés.

I finalment i més important el “feeling´´ que tingui amb nosaltres. És important sentir-nos còmodes i confiar en el nostre entrenador personal.

Esperem que aquest article us ajudi en l’elecció del vostre entrenador personal. Si voleu llegir relacionats podeu trobar-los aquí.

Etiquetas:
No hi ha comentaris

Publica un comentari

Quan publiquis un comentari al blog, entenem que acceptes les condicions de moderació del blog. les condicions de moderació del blog.