Els alevins de la AE La Canya segueixen donant lliçons de futbol

Els alevins de la AE La Canya segueixen donant lliçons de futbol

Fins a tres equips formen la categoria aleví de la AE La Canya. El grup més nombrós del futbol basi del club continua amb la seva gran temporada i es fa omnipresent gràcies al desplegament d’aquest joves jugadors en qualsevol camp.

La Agrupació Esportiva La Canya segueix creixent com a club al ritme que els membres de la seva gran família maduren gràcies a l’esport. El gran treball que realitzen tots els treballadors de la AE La Canya ha convertit a l’entitat en una referència. Conegut la qualitat de l’escola de formació el nombre de sol·licituds per inscriure’s en el club augmenta cada any pel que el club segueix creixent.

Fundada en 1973, la Agrupació s’ha guanyat el respecte dels equips de Girona i participa en les competicions més importants de la regió. Els resultats dels equips A, B i C són molt positius, és important recordar que les lletres no indiquen una escala entre els equips, tractant-se d’un mer formalisme per a l’organització, i que els tres equips van sobrats de talent.

No obstant això, és important recordar que aquest no és el principal objectiu del club. Ensenyar uns valors que els acompanyin en el seu pas de la infantesa a la joventut i finalment a la maduresa és l’el que més orgull proporciona al club. Esportivitat, Respecte per companys, rivals i àrbitres, treball en equip, vida sana i desenvolupar habilitats tècniques i tàctiques amb les quals millorar cada dia. És molt fàcil mantenir la motivació alta en un grup com el format per aquests jugadors. Cada cap de setmana toca repartir-se per tenir l’oportunitat de veure en acció als equips dels quals sortiran els jugadors de les categories superiors els propers anys. Ningú es queda enrere quan el més important és l’ensenyament.

Seguiu donant exemple, felicitats AE La Canya!

Etiquetas:
No hi ha comentaris

Publica un comentari

Quan publiquis un comentari al blog, entenem que acceptes les condicions de moderació del blog. les condicions de moderació del blog.